Цукрова кукурудза справжній лікувальний делікатес та суперфуд!

Користь цієї рослини вже давно доведена, а от її здатнісь виліковувати повністю смертельно небезпечні хвороби знає не кожен. В сучасному, динмічному світі люди забуваються про матінку-природу і ковтають жменями таблетки, котрі виліковують одне, а побічний ефект дають на інше забуваючи, що цим самим позбавляються лише від сигналу організму про допомогу — болі. Як кажуть у народі - “Вода камінь точе”, ось за таким принципом потрібно лікуватись від важких хвороб народною медициною. Тобто систематично і тривало. Далі розповімо про випадок з життя, коли здавалося б так просто, цукрова кукурудза, врятувала жінку від біди.

Записано Людмилою Шкатула на ринку у Вінниці, при підготовці до дегустації в рамках Першого українського фестивалю по цукровій кукурудзі, що проводила компанія МНАГОР.

— В моєї дружини діагностували важке захворювання печінки, цироз, розповів один оптовий покупець качанів кукурудзи.—Куди ми тільки не звертались, що тільк не робили, лікування заходило у глухий кут, дружині ставало все гірше, наші медики були безсилі. Навіть напозичалися у родичів гроші та поїхали у Німеччину до закордонних спеціалістів. Після відвідування та повної діагностики в німецькій клініці, діагноз підтвердився - важка форма цирозу печінки, медики тут безсилі. Але досвідчені закордонні спеціалісти порадили один метод, адже печінка, це такий орган, клітини якого здатні повністю відновитися за 4-и місяці. Лише треба спеціальний курс лікування: протягом 4 місяців кожного дня споживати 2-3 качани цукрової кукурудзи, а також давити молочне зерно та пити такий сік із цукрової кукурудзи. Ми не могли дочекатися літнього сезону, але от проблема, ми не маємо дачного участка, а цукрову кукурудзу в нас на ринках продають лише протягом місяця-двох. Тому ми придбали великий холодильник та наморозили з розрахунку 3 качани на кожен день. щоб пройти повний курс — 4 місяці. А тепер уявіть, наш відчай та те, як ми стали надіятися на наше спасіння, ми і заморожували, і давили сік, і щодня дружина проходила таку кукурузну терапію. Через 4 місяці знову поїхали до німецьких спеціалістів, і просто не могли повірити, після тих страшних діагнозів, медики сказали, що печінка повністю відновилися, і має гарний функціонал. Нашому здивуванню та радості не було меж. Лікарі порадили, проходити аналогічний курс щоліта, щоб остаточно забрати всі причини та можливості повторної хвороби.

Ми з дружиною тепер точно знаємо, наша рятівниця — цукрова кукурудза. Тому радимо усім, особливо це корисно для дітей та літнім людям, якомога довше споживайте качани цукрової кукурудзи, це ваше здоров'я.

Після такої відвертої розмови вже на самому фестивалі Цукрова кукурудза крокує світом, що проводила компанія МНАГОР, науковці та селекціонери розробили технологію, щоб ми могли якомога довше вирощувати та споживати качани цукрової кукурудзи, назвали технологію: кукурудзу сіють до кінця червня — смакуватимемо всю осінь!

Особлива увага до пізнього посіву, адже дійсно, вересень у нас теплий, ще без морозів, а цукрову кукурудзу вже не продають, бо стара, але радимо в червні висівати тільки адаптовані мнагоровські ультраранні гібриди, імпортні не дуже підходять ,адже мають довший вегетаційний період. А такі мнагоровські сорти такі як Фіона, Дейнеріс Роттредам, Мармурова та Білий Кролик можна висівати у дуже пізні строки, аж до 1 липня. Цим ви забезпечите себе свіжою продукцією до жовтня місяця, ласуючи нею і одночасно лікуючись аж до настання морозів!

Остерігайтеся насіння ГМО і менше купуйте в консервованих банках! Для того, щоб зробити кукурудзу непридоньо солодкою, зарубіжні компанії застосовують ГМО-технології, приховуючи страшну правду. Вони мовчать і будуть мовчати, бо їм це вигідно, проте, хто вже обпікся на споживанні ГМО-продукції б'ють на сполох через їх наслідки для організму, зокрема потомства, яке через ГМО мутує.

Порада: Споживайте лише цукрову кукурудзу тардиційної селекції. Запасайтесь на зиму консервованою кукурудзою власного приготування, а якщо у вас є холодильник, то ще краще — заморожуйте, і взимку смакуйте з користю.